За нас

Фирма „АЛТО“ е създадена в началото на деветдесетте със статута на Събирателно Дружество, а по – късно се преобразува в ЕТ „Алто – Александър Еленков“. В последствие активите се прехвърлят към Алто продукт ЕООД и Алто вкус ЕООД.

Преминавайки през всички трудности и перипети на всеки прохождащия бизнес, в условията на развиваща се пазарна икономика, днес сме сред основните производители и дистрибутори на пакетирани подправки и овкусителни миксови смеси за нуждите на сладкарство, кулинария и месопреработка.

Успехът на фирмата и заемането на сравнително големия пазарен дял в търговската мрежа, се дължи главно на използваните висококачествени суровини с гарантиран произход и работата с утвърдени доставчици и чуждестранни производители. По отношение на влаганите суровини с български произход се осъществява непрекъснат качествен контрол и селекция, както на отглежданите сортове, така и на суровините влагани в производството.

Като предпоставка за динамичното развитие на фирмата е високо квалифицираният колектив, работещ за утвърждаването на марката и за успешното й налагане на пазара.

В списъка на нашите клиенти се нареждат водещи фирми и търговски вериги от хранително – вкусовия бранш: ТВ “Фантастико”, Супермаркети “ Младост“ , ТВ “Фреш Маркет”, КМ “Hot House”,ТВ “Макс”, “Happy bar & grill”, ТВ “Брилянт”, ”Промаркет”, “ВМВ”, „Делита трейд,, ,“ Водолей 72“ и много др.

Готови сме да обсъдим всички нови предложения и идейни проекти, както от страна на нашите потребители, така и от страна на нашите партньори!

Намери продуктите ни в магазинната мрежа